Powrót do strony głównej
1 ROK > ŻYWIENIE  >  przetwory mleczne  >  od A do B
model żyw. (pierś)
model żyw.(sztucz.)
wprowadzanie prod.bezmlecznych
spożycie białek
mleczne
................ a - b
................ c - z
zbożowe
mięsno-warzywne
warzywno-owocowe
  • alfare
  • alprem
  • bebiko 1
  • bebiko 2
  • bebiko 2GR
  • bebiko 2R
  • bebiko 3R
  • bebiko HA
  • bebiko sojowe
  • bebilon 1
  • bebilon 2
  • bebilon amino
  • bebilon AR
  • bebilon BMF
  • bebilon neonatal
  • bebilon niskolaktozowy
  • bebilon pepti
  • bebilon pepti MCT
  • bebilon pH 5.7
  • bebilon sojowy 1
  • BEBILON SOJOWY 2
  • Bebilon sojowy 2 Proszek - puszka 400 g
    Zastosowanie Preparat sojowy następny, wolny od białek mleka krowiego oraz laktozy, fruktozy, galaktozy i sacharozy stosowany w alergii na białka mleka krowiego, w pierwotnej i wtórnej nietolerancji laktozy, sacharozy, galaktozemii, fruktozemii
    Skład
  • Białko 2,2 g/100 ml (izolowane białko soi wzbogacane w L-metioninę).
  • Tłuszcz 3,6 g/100 ml (tłuszcze roślinne). Kwas linolowy : kwas a-linolenowy 5:1.
  • Węglowodany 7,7 g/100 ml (sucha masa syropu kukurydzianego).
  • Składniki mineralne (w tym Ca : P = = 1,61, Fe 1,7 mg/100 ml). Witaminy.
  • Wartość kaloryczna 72 kcal/100 ml. Osmolarność 210 mOsmol/l. Produkt bezglutenowy.
  • Przygotowanie 100 ml płynu = 90 ml przegotowanej wody + 3 płaskie miarki proszku (1 miarka = 4,76 g proszku).
    Dawkowanie Indywidualne, w zależności od zapotrzebowania dziecka w danym wieku.
    Producent Ovita-Nutricia
    << początek
    .
    rozwój żywienie pielęgnacja szczepienia choroby kuchnia książka i prasa
    forum o nas nota prawna mapa serwisu napisz do nas
    Copyright © 2000-2001 Medycyna & Media